tiistai 26. helmikuuta 2013

Ihanat (iso)vanhemmat, vähemmän ihanat loskakelit!


Olin aiemmin tänään sivistämässä itseäni luennolla, jonka jälkeen katsoin hiihtoa vanhemmillani (paikkaa kyllä kutsutaan tietenkin nykyisin mummulaksi). Äitini on simpsakka eläkeläinen, joka hoitaa poikia silloin kun minulla on päivisin menoa ja auttaa paljon meitä muutenkin. Olen niin suunnattoman kiitollinen siitä, että voin viedä pienet poikani mummun ja vaarin luokse, jossa heitä hoidetaan aivan superhyvin, ja voin itse käydä välillä luennolla, hoitamassa raksajuttuja, kaupoissa tai voin vaikka ottaa suurimman univelan painaessa päiväunet. Harmittavan harvoin vaan maltan mennä päivällä nukkumaan vaikka kuinka luomia painaisi... Niin ja puhumattakaan siitä, että saa mennä valmiiseen ruokapöytään syömään! En ymmärrä kuinka sellaiset pienten lasten vanhemmat jaksavat, joiden omat vanhemmat ovat edelleen työelämässä tai asuvat toisella paikkakunnalla! Kai asia on niin kuin nykyisen unettomuudenkin kanssa: kaikkea sellaista kestää, mitä on pakko. Vaikka äitini kuinka ottaa päähän tuputtaessa omasta mielestä ainoita oikeita neuvoja (lue: käskyjä), olen silti onnentyttö siksi, että pojillani on niin ihanat isovanhemmat elämässään!

Kävin vanhemman pojan kanssa hiihdon jälkeen raksalla ja kaupassa, nimenomaan tuossa järjestyksessä. Minun täytyisi oikeasti oppia siihen, että autossa olisi toiset vaatteet, tai ainakin kengät, raksallakäyntiä varten. Tänään olimme taas kummatkin niin pölyssä ja liassa, ja kaiken lisäksi mustat nahkanilkkurit ottivat rumaa osumaa korkoon, kun kävelin betonipäällysteisiä rappusia pitkin! Noh, eivät ongelmat tähän loppuneet! Kaupan piha lainehti vettä ja loskaa, ja nilkkurini hörppäsivät vettä oikein kunnolla vahvasta pohjasta huolimatta. Harmitaa hirmuisesti, että parhaat mustat nilkkurit saivat oikein kunnolla siipeensä ja ovat nyt todellakin elämää nähneen näköiset... Olen jo pitkään miettinyt, että mitkä kengät olisivat sellaiset, joilla on hyvä olla pihalla tälläisillä törkykeleillä, mutta jotka ovat myös kauppa- tai kaupunkisiistit. Nyt sen keksin: Hunterin kumisaappaat tietenkin!!!




 


Brandoksella on tänään vielä -20 % koko tilauksesta, joten ei kun toimimaan. Hieman vaan mietityttää koko, kun olen lähes aina kokoa 38, joskus harvoin 39. Ehkä tilaan koon 39 kuitenkin... Nyt saavat loskakelit jatkua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti