lauantai 23. helmikuuta 2013

Iittala Outlet -löytöjä

Minä en ole tiennytkään, että Vaasassakin on Iittalan Outlet -myymälä! Olen aiemmin käynyt sekä Iittalan että Helsingin myymälöissä, mutta nyt huomasin aivan vahingossa Vaasan myymälän. Se olikin tosi kiva ylläri! Vaasaan menin lattialaattaa metsästämään ja löysinkin tosi hyvän. Siitä sitten kuvia enemmän kun se lattiaan saakka saadaan. :)

Iittalan Outletista ostin Citterio-sarjan aterimia, jotka ovat vielä helmikuun ajan -20 % sekä Essence-sarjan kuohuviinilaseja. Saimme häälahjaksi rahaa ja ajattelimme sijoittaa ne johonkin sellaiseen, josta jää käteen jotain konkreettista. Saimme häälahjaksi muutenkin Citterio-sarjan aterimia 24-osan sarjan ja ostin toisen samanlaisen. Nyt kasassa on sitten 12 kpl kaikkia aterimia, saamme vanhoilla heittää vesilintua! Essence-sarjan kuoharilasit olivat tarjouksessa 4 kpl 30€. Nyt hankittuna on yhteensä 10 kappaletta, joten voidaan kilistellä kuohuvaa vähän isommallakin porukalla!

Iittala Citterio (store.iittala.com)

Iittala Essence (store.iittala.com)
Citterio-aterimia ja Essence-laseja olin katsonut jo nettikaupasta. Näiden ostosten lisäksi mieltäni lämmitti aivan erityisesti "ylimääräiset" löydöt outletista! Ostin ihanat "väliväriset" Kivi-kynttilälyhdyt sekä Jars-sarjan pienet lasipurkit vedenvihreänä. Väliväri tarkoittaa sitä, että tuotannossa värin vaihtuminen (tässä tapauksessa vaalean sinisestä harmaaseen, vai oliko se toisin päin...) ei mene ihan suunnitelmien mukaan ja sävy on edellisen erän ja halutun erän välimuoto. Tällä kertaan Kivi-tuikkujen "välivärinä" oli ihana turkoosin ja harmaan välimuoto, pidin sävystä kovasti! Eikä kappalehintakaan päätä huimannut, yhden tuikun sai omakseen kuuden euron hintaan.


Olen kovasti tykästynyt Kivi-tuikkuihin, jokin sen yksinkertaisessa ja kulmikkaassa muotokielessä puhuttelee minua suuresti. Omistan niitä kirkkaana viisi kappaletta ja tummanharmaana kaksi, ja näiden seuraan ajattelin tätä ihanaa sekoitusväriä. Oih, voin vain kuvitella kuinka ihanasti nämä käyvät vaaleaan sisutukseemme uudessa talossa, jossa sekoituksena tulee olemaan mustaa ja harmaata. Olen muuten kevääksi ostanut jo paljon ennen joulua neljä kappaletta saman sarjan vaalean vihreää tuikkua jostain super-alesta, jotka käyvät ihanasti keväiseen ja kesäiseen sisustukseen. Kuka sanoo, että sisustuksen uusiminen kausittain on vaikeaa? Se ei oikeasti tarvitse kuin muutaman vaihtopäällisen sisustustyynyihin, muutamia koriste-esineitä sekä pöytäliinan tms. niin tunnelma muuttuu tosi paljon! Vielä kun löytyy viitsimistä suoda sille hetki aikaa aina kolmen, neljän kuukauden välein...

Jars-purkkeja omistin ennen harmaana, toiseksi pienimpänä kokona, kaksi kappaletta, mutta toinen meni vahingossa rikki. Itkuhan siinä väsymyksen ja pettymyksen sekoituksen hetkenä tuli, jota mies ei ymmärtänyt alkuunkaan... Purkit ovat mielestäni suhteellisen kalliita, joten niitä ei aivan huvikseen tule ostettua. Tykkään sarjasta siksi, että niissä on kätevää säilyttää vaikka mitä! Kannet ovat aivan mainiot ja pidän myös niiden ulkonäöstä. Purkkeja voi pinota päällekkäin, mikä on tosi hyvä juttu pienessä kylppärissä, keittiössä tms. Uudet vedenvihreät (pienimmän koon) lasipurkit menevät minulla kylppäriin pinnien ja pampuloiden säilytykseen.



Nämä Jars-purkit olivat ykköslaatua, mutta väri on ilmeisesti poistumassa. Yksi purkki oli silti kymmenen euroa, mutta olen tosi tyytyväinen, että sain näitä kokoelmaani kaksi lisää! Kylläpä siis tuli säästettyä, kun kurvasin Outletiin ostoksille... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti