lauantai 20. huhtikuuta 2013

Tyylinä Miss Piggy?

Välillä pistää miettimään, että olenkohan kuitenkaan sisäistänyt, että 32-ikävuotta on jo tavallaan aika paljon. Luulisi, että tässä iässä vaatekaappiin ei mitään hullutuksia enää eksyisi. Toisin kuitenkin käy välillä ihan vahingossa! Kuten tänään, jolloin matkaan tarttuivat PINKIT housut ja PUNAISET shortsit. Näitä tasapainottamaan tarttuivat onneksi myös mustat shortsit sekä valkoinen trikoopaita.



Pinkit housut ja mustat shortsit ovat Gina Tricot -liikkeestä. Siis eikös väri olekin aivan ihana pinkki? Siis sellainen, joka värinä on hieno, mutta jota ei ajattelisi päälleen laittavansa mistään hinnasta? Noh, minähän tietenkin näin jo sieluni silmin käännetyt lahkeet, valkoisen topin ja mustat balleriinat näiden kanssa. Ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Enköhän keksi näille 14,95€ arvosta käyttöä, varsinkin kun housut olivat todella hyvän malliset ja mukavat. (Kiitokset vain vinkistä "elävälle mallinukelle" ja opiskelukaverilleni...)

Minulle on käynyt monena kesänä niin, että kun shortsikelit alkavat, ei hyviä malleja ja värejä löydy enää mistään. Olen siis ollut auttamattoman myöhässä! Nyt siis päätin tarttua tilaisuuteen heti, kun kivat shortsit osuivat tielleni. Tai siis tartuin tilaisuuteen kahdesti... Mustat olivat Ginan, alla olevat ihanan punaiset H&M:ltä 9,95€:n hintaan. Eli ei todellakaan hinnalla pilattu! Samaa mallia oli ainakin sinisenä ja valkoisena tämän punaisen lisäksi, mutta ainakin valkoisesta olivat koot jo todella vähissä.



Olen aiemmin ollut todellinen hamefriikki, mutta lasten kanssa ovat shortsit paljon kätevämmät. Niitä tulee pidettyä lämpimillä ilmoilla nykyisin lähes missä tahansa, joten kahdet shortsit ovat todella tervetullut lisä vaatekaappiini.

Kesä, tule jo! :)

2 kommenttia:

  1. Ihanat! Mäkin (salaa) haaveilen pinkeistä housuista, mutta ainakin tähän asti kaikki kokeilemani on saaneet mut todellakin näyttämään siltä Miss Piggyltä, joten vaatekaapista ei niitä löydy. Vielä. :-) Mutta jotain kivaa väriä olisi kyllä kiva saada nyt kesäksi housuvalikoimaankin! Ja kiitos shortsivinkistä, täytyy käydä katsastamassa nuo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin! :) Mitä enemmän mä niitä katson, sitä kivemmalta väri näyttää! Väri on tarpeeksi kirkkaan pinkki, ettei tule sitä possunpunaista efektiä. Samaa mallia oli myös muissa väreissä (sininen, punainen, vihreä ja aprikoosi), varsinkin se aprikoosin oranssi oli myös tosi hieno, mutta monet koot olivat ainakin Vaasan Ginassa jo loppu sen värin osalta. Käy ihmeessä tsekkaamassa samalla kun käyt H&M:llä katsomassa shortseja! :)

      Poista